Skaistuma e-žurnāls

~ Viss par skaistumkopšanu~

Kādu grimu izvēlēties Ziemassvētku un Jaunā gada - 2023?

Lai izbaudītu pašu svētku gaidīšanu, sāc jau laikus pārdomāt savu tēlu. Apģērbs parasti tiek izvēlēts vispirms, un grims un mati tiek veidoti atbalstam. Bet tas ir iespējams un otrādi: vispirms - grims, un tad viss pārējais. Un šajā gadījumā tam vajadzētu būt īpašam, piemēram, mūsu materiālā apkopotajām grima mākslinieku idejām.

 
Image

GREIMS JAUNAIS 2023. GADAM: MODES TENDENCES

Šķiet, ka skaistuma guru, kas strādāja 2022./2023. gada rudens-ziemas šovos, nolēmuši pilnībā atteikties no jebkādiem ierobežojumiem – spilgto tendenču un īstas mākslas krustpunktā šosezon ir daudz drosmīgākas grima iespējas nekā parasti. Atliek tikai izvēlēties to, kas jums patīk.

Image

Seja

2022./2023.gada rudens-ziemas šova grimā eksperimentu ar dažādu apdari tonālo krēmu praktiski nebija. Bija svarīgi vienkārši kvalitatīvi izlīdzināt toni, lai tas varētu kalpot par tīru fonu lipīgiem akcentiem uz acīm un lūpām. Nav vairs pārspīlētas uzmanības ādas mirdzumam – grima mākslinieki tiecās pēc kaut kā starp svaigu mirdzumu un samtaini matētu grimu.

 

Pavisam nesen parādījās tendence, ko sauc par mochi skin, iedvesmojoties no japāņu saldumiem mochi: šim desertam ir caurspīdīga matēta tekstūra, un tas tiek uztverts kā mīksts un vienlaikus elastīgs. Vai tie nav veselīgas ādas parametri? Uzsvars tiek likts uz labu turgoru, ādas "pilnīgumu", dabiskā apjoma efektu, elastību, līdzsvaru starp mirdzumu un matētu apdari. Rezultāts izskatās dabiskāks nekā, piemēram, stikla ādas tehnikas gadījumā, kas vērsta uz spīdīga ādas mirdzuma efektu.

Image

 

To visu var ņemt vērā, veidojot grimu Jaunajam gadam. Tonim tajā, tāpat kā jebkurā citā svētku grimā, jābūt nevainojamam – vienmērīgam, svaigam, izceļot ādas kvalitāti; redzamu ādas nepilnību dēļ skaists lūpu vai acu grims neradīs vēlamo efektu. Lai gūtu priekšstatu par to, uz ko tiekties, apskatiet toni Proenza Schouler, Boss, Balmain, Sportmax, Carolina Herrera šovos. Izmēģiniet Maybelline New York's Affinitone Foundation.

Starp citu, vaigu sārtuma un marķiera daudzos attēlos vai nu nav, vai arī tie ir izmantoti līdz minimumam. Rudenī un ziemā - 2022/2023, bumbu valda dabiskums.

Image

Uzacis

Modē dabīgas uzacis - bez skaidras kontūras, nedaudz pūkainas, ar neuzmanīgu ķemmi, ko var iegūt ar apaļu otiņu un caurspīdīgu želeju. Izmantojiet, piemēram, Control Freak by NYX Professional Makeup.

Nepievērsiet viņiem pārāk lielu uzmanību. Izklājiet tās kārtīgi, kā Rag & Bone, Marco de Vincenzo, Molly Goddard un citu šovos, un pēc tam koncentrējieties uz galveno: acīm vai lūpām (atkarībā no tā, ko vēlaties uzsvērt).

Tomēr vairākās izstādēs grima mākslinieki deva mājienus par iespējamu tievu uzacu atgriešanos – tā tas bija Prabal Gurung un Anrealage šovos, kuros modeļu uzacis tika papildinātas ar "pavedieniem", kas novilkti ar zīmuli ar spēcīgu spiedienu. Ja tavs Vecgada vakars ir Getsbija stilā, tad ballītē 20. gadu stilā šī tendence noderēs.

Image

Acis

Tiem, kuri Jaungada grimā plāno koncentrēties uz acīm, grima mākslinieki piedāvā desmitiem dažādu iespēju: iedvesmojoties no klasikas un tālu no tās, atturīgu un košu, elegantu un dīvainu. Katrs var atrast kaut ko savai gaumei.

Starp vienkāršākajām un pazīstamākajām ir melnās bultiņas, kuras Jaungada grimā var būt plašākas un pamanāmākas nekā ikdienas; labi piemēri bija Marc Jacobs, Dolce & Gabbana, Rag & Bone šovos.

Turklāt 2022./2023. gada rudens-ziemas izstādē bieži parādījās pelēki dūmi ar uzsvaru uz acu kontūru - tas bija Emilio Pucci, Max Mara gadījumā. Tiesa, ar to arī beidzās pārbaudītie skaistumkopšanas risinājumi.

Grima mākslinieki vairāk eksperimentēja – un izvēlējās, piemēram, daudzkrāsainas dūmakainas acis. Viņiem izdevās veiksmīgi apvienot krāsas, kas reti atrodas blakus: zila, dzeltena, melna, violeta, zaļa, sarkana. Kāpēc neizmantot šo ideju Jaunā gada grimā? Kā tieši šāds grims izskatās, uzzināsi, ja skatīsies Dries van Noten, Chromat, Matty Bovan un citu šovus.Un visus nepieciešamos toņus varēsi viegli atrast Color Queen paletē no L’Oréal Paris.

Dažos pašreizējos attēlos uzsvars tika likts uz vienu spilgtu toni. Tadashi Shoji, Miu Miu un Prabal Gurung gadījumā tas bija zilā un zilā krāsā, savukārt pašportrets izvēlējās sarkani oranžu. Starp beznosacījumu favorītiem bija zelta tonis: grimu ar vērtīgu akcentu varēja redzēt Toma Forda, Kristiana Kovena, The Blonds šovos. Vēl vienu spēli ar krāsu izvēlējās Ulla Džonsone un Off-White. Grima mākslinieki, kas strādāja šajās izstādēs, neizmantoja spilgtas ēnas un acu zīmuļus, bet gan krāsainu skropstu tušu.



Image

Lūpas

Kas attiecas uz lūpu grimu, tajā ir mazāk drosmīgu jauninājumu nekā acu grimā. Lanvin, Marc Jacobs un Ralph & Russo visi atbalsta parastās sarkanās lūpas. Lūpu krāsas faktūras un apdares izvēle ir jūsu ziņā – tā var būt matēta, mirdzoša un ar krāsu pārplūdēm, kā tas bija Badgley Mischka izstādē.

Arī bordo krāsa ir aktuāla, apstiprinājās Rodartes un Annas Sui skatēs. Lai padarītu grimu ar to oriģinālāku, tas ļaus izpludināt kontūru - šis paņēmiens tika izmantots Fendi šovā, kur viņi atcerējās iepriekš modīgo skūpstu lūpu efektu.


© 2024 All Rights Reserved.